вівторок, 18 грудня 2018 р.

Районна спартакіада на Кубок Героїв АТО 2017 року


У 2017 році за ініціативи Оржицької райдержадміністрації та районної ради в районі було започатковано спартакіаду серед допризивної молоді на Кубок Героїв АТО, присвячену Дню захисника України та, зокрема, загиблим учасникам АТО, землякам, – Максиму Рябку та Андрію Конопльову.
Змагання відбулися 11 жовтня 2017 року на базі Новооржицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Команди з дев'яти шкіл району мірялися силами між собою на різних етапах: смуга перешкод, підтягування на перекладині, стрільба з пневматичної гвинтівки, надання першої медичної допомоги, метання гранати, перетягування канату. За результатами проходження всіх етапів змагань маємо місця:
                    I.       опорний заклад "Новооржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів";
                   II.       опорний заклад "Оржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка";
                   III.       Лазірківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого.
Команда опорного закладу «Новооржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів» (учасники: Перхайло Владислав, Приходько Олександр, Бойко Владислав, Бутенко Ігор, Михайленко Максим, керівники – Яцько В.М., Громський О.В., Анікеєнко Д.О.) отримала за перемогу грамоту і перехідний Кубок Героїв АТО, а також грамоти за І місце у конкурсах «Метання гранати» та «Перетягування каната». Грамотою «Кращий стрілець» нагороджено учня Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Павленка Сергія, а в номінації «Підтягування на перекладині» кращим визнано учня Староіржавецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Харченка Сергія, який підтягнувся 19 разів. Цікаво, що в загальному підрахунку найбільшу загальнокомандну кількість підтягувань має команда Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого – 69 разів.

Голова райдержадміністрації Олена Кражан та голова районної ради Володимир Козина привітали переможців та вручили їм перехідний Кубок, медалі та грамоти. Також всі учасники спартакіади отримали подарунки від керівництва району.
Стрільба з пневматичної гвинтівки...

















Урочисте відкриття Спартакіади...























Більше фото дивись: тут

Військово-патріотична гра «Петлюрівський вишкіл-2017»


Учні опорного закладу «Новооржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів» беруть активну участь у популяризації патріотичного виховання. Так, 6-9 жовтня 2017 року наша команда «Стрільці» змагалася з двадцятьма учасниками у військово-патріотичній грі «Петлюрівський вишкіл-2017» на базі Полтавського обласного дитячого оздоровчого центру «Маяк» (с.Головач Полтавського району). У програмі змагання були різноманітні конкурси: «Строю та пісні», стрільба з пневматичної зброї, метання навчальної «гранати», «Домедична допомога», «Воєнно-історичний конкурс», «Туристично-спортивна смуга перешкод» та творчо-патріотичний вечір «Дружбою окрилені».

Учні нашої школи (Бойко Владислав, Приходько Олександр, Босенко Тетяна, Бутенко Ігор, Михайленко Максим, Дарчик Асіф, Білаш Дарина) та їхні наставники – учитель фізичного виховання Яцько Володимир Михайлович та педагог-організатор Громський Олександр Вячеславович задоволені своїми спортивними досягненнями та дружньою атмосферою, яка панувала на конкурсі.




Більше фото дивись: тут

понеділок, 17 грудня 2018 р.

Військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)


    12 жовтня 2016 року в Новооржицькій школі відбулися змагання військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура) присвячені до Дня захисника України. В змаганнях брали участь учні 8-11 класи, з метою виховання патріотичних почуттів.
Цього року ми мали таку програму змагань:
      ·        Конкурс «Впоряд».
      ·        Бігова естафета.
      ·        Перетягування канату.
      ·        Козацька страва.

      Отримали такі результати:
І-е місце учні 8 класу та 10 класу, які набрали одинакову суму по 12 балів.
ІІ-е місце учні 9 класу, які набрали 10 балів.
ІІІ-є місце учні 11 класу, які набрали 9 балів.


Більше фото дивись: тут

неділю, 4 грудня 2016 р.

Моя перша публікація

ДОБРОГО ДНЯ !!!

Це моя перша публікація. Бажаю Вам добре провести час у моєму блозі, який буде постійно оновлюватись інформацією.
Сайт Футбольної команди "ЗОРЯ": ФК "ЗОРЯ" Новооржицьке